Kundalini Yoga en Gong Bad

In deze tijd kan er veel gebeuren om ons heen en in ons. Tools om je kern (weer) te vinden zijn essentieel om in balans te blijven of te komen en antwoorden binnenin te vinden, die soms heel anders zijn dan antwoorden vanuit ons hoofd of de media.
Deze middag is gewijd aan het verbinding te maken met je innerlijke kracht en om eenheid te ervaren met het grote geheel waar wij deel van zijn.
Alles dat hierin voorbij komt, en of het wel of niet lukt, is welkom en wordt onderdeel van deze reis/ zoektocht.
Je wordt uitgenodigd om naar binnen te duiken via dynamische kundalini yoga en om je te laten onderdompelen in gong klanken (en meer).
Met kundalini yoga beweeg je je lichaam op je adem en laat je je energie bewust stromen naar bepaalde gebieden. De combinatie van beweging, houdingen, adem, mantra en meer maakt ons vaak bewuster en schept balans waar mogelijk.
Na de les is vaak je hoofd stil(ler) en je lichaam in een diepere rust. Een goede voorbereiding om de krachtige en magische gong klanken te ontvangen. De klank omhult je en doordringt je lichaam en energieveld. Je bent soms in een slaap-waak toestand. Iedereen beleeft het op een andere manier en het verschilt ook per moment en per dag. Voor de meeste mensen is het een bijzondere en soms intense en helende ervaring.
Je hoeft geen ervaring te hebben, affiniteit met spiritualiteit en een open mind zijn voldoende.
Over Vir (Veronica Schwegman)
Vir geeft kundalini yoga sinds 2010 en is een grote natuurliefhebber. Haar manier van lesgeven is liefdevol, met compassie en bij momenten ook krachtig.
Naast de kundalini yoga geeft zij gong baden, sjamanistische rituelen, 1-1 sessies en retraites.
Praktisch:
Locatie: Yoga Innerwork Haarlem (Kleverlaan 9, Grote zaal)
Aanmelden: via dit event op “Going” of info@vir-yoga-gong.nl (geen whatsapp ivm overzicht)
Meer info? mail gerust!
Tarief 22,50 (Vir stuurt vooraf een betaallink)
Deur open: 15:00.
Start 15:15 tot 17:15. Daarna thee tot 17:30.
Meenemen:
Evt, schapenvel (yoga matten en dekens aanwezig)
Waterfles
Wat je verder zelf nog nodig hebt…

Datum

okt 09 2022
Expired!

Tijd

15:15 - 17:30
Categorie