Kundalini Yoga en Gong bad – Wijsheid van het hart

Wisdom of the heart – Kundalini yoga & Gong
Op deze avond, net na volle maan, wanneer de wateren vaak weer wat kalmeren na eventuele stormachtigheid, word je uitgenodigd tot inkeer. Om het hoofd tot rust te brengen en de wijsheid van het lichaam en het hart, te horen.
Wat fluistert je hart. Waar is de liefde nu, welke vorm heeft het. Zingt het, zwijgt het, danst het. Vlamt het?
Via kundalini yoga, de beweging van de levensenergie middels dynamische oefeningen, ademhaling, mantra en meditatie, kunnen we deuren openen van binnen. Er is ruimte voor ervaringen die soms alleen in onze innerlijke wereld op deze manier voelbaar zijn.
We brengen de energie naar het hartcentrum, de plek waar zoveel wijsheid ligt. Vaak een sleutel voor thuiskomen en heling.
Daarna ontvang je een lang klank-gong bad zodat het verder kan bewegen en de pure trillingen van de instrumenten hun werk kunnen doen.
Heel welkom voor dit samenzijn. Ervaring is niet nodig, openheid voor de technieken en voor de beleving is voldoende. In de yoga doet iedereen mee naar zijn/haar mogelijkheden.
Praktische info:
Deur open om 18:40. Workshop 19:00 – 21:15. Daarna is er nog een kopje thee en een kleine snack.
Adres: Yoga Innerwork Haarlem
Tarief: €25,- incl.
Opgeven: Je kunt een mail sturen naar: vir.kaur.s@gmail.com, waarna je een betaallink ontvangt om je plek te reserveren.

Datum

dec 10 2022
Expired!

Tijd

19:00 - 21:30
Categorie