Leap & Gong/klank bad (2 losse sessies)

Na de liefdevolle sessies afgelopen lente, komen Lesley en Veronica samen om Leap en live klank te combineren.
Er zijn 2 sessies van 2 uur op dezelfde avond: 16:30-18:30 en 19:45-21:45.
Op deze dag nodigen we je uit om je over te geven aan je eigen levensenergie, door de combinatie van LEAP en een live klankbad door Lesley en Veronica (Vir).
Lesley woont op het vulkanische eiland Gran Canaria waar zij prachtige LEAP sessies geeft. Tijdens haar korte bezoek aan Nederland, zullen Veronica en Lesley een unieke kans aanbieden om op een krachtige manier verbinding te maken met je levensenergie door hun speciale samenwerking.
Voor de mensen die o.a. Kundalini yoga gewend zijn of ander energiewerk, is dit een kans om deze energie op een nieuwe en nog directere manier te ervaren.
Ervaring met Leap of ander energiewerk is niet nodig. Het is prettig als je je kunt overgeven en ontspannen wanneer mogelijk. Maar elke ervaring is een spiegel en deel van onze eigen unieke weg.
Wat is Leap?
LEAP is het pad van de totale overgave, dat is de plek waar de intelligentie van het lichaam zijn werk kan doen. We zullen jouw eigen helingspotentie activeren zodat de levensenergie door een schoon en open kanaal kan stromen en op die wijze jou in diepe verbinding met jouw unieke essentie kan brengen.
Hierdoor (en zeker als je het vaker doet) zul je in het dagelijks leven merken dat je een sterkere intuïtie ontwikkeld, harts-verbinding met anderen aan te gaan en je als vanzelf beter naar de wijsheid van je lichaam kan luisteren en daardoor gezonde keuzes maakt.
De Gong
Gongs zijn oeroude instrumenten die duizenden tonen en boventonen produceren, van zacht en dromerig naar soms zeer intens. De klank trilt door je lijf heen en lijkt overal vandaan te komen.
De trilling kan energie beter laten stromen, de spieren ontspannen en de mind losmaken van
belemmerende patronen door je soms bijna de ruimte in te slingeren.
Beide technieken werken op de levensenergie en het zenuwstelsel en kunnen je dieper in contact brengen met je natuurlijke staat van zijn.
Lesley en Veronica zijn zielenmaatjes en delen veel levenswijzen en hun liefde voor de natuur en
natuurlijk leven. Samen openen ze een ruimte waar je je veilig voelt, zodat er bij een ieder in de groep kan gebeuren wat wil gebeuren voor het ervaren van een staat van heelheid. Onze oorspronkelijke staat, die in ons altijd aanwezig is, al spelen er soms andere dingen.
Wij verwelkomen jou met liefde in deze speciale tijdscapsule die wij samen zullen creëren. De vorige keer was het met nieuwe maan. Dit keer “toevallig” net een dag na volle maan in Steenbok en zon in Kreeft. We zullen wellicht merken wat de invloed hiervan is in de sfeer en de energie!
Praktische details:
Datum: dinsdag 4 juli
NB: Twee sessies op dezelfde avond! Kies een tijdstip of meld je aan voor beide (kleine korting bij 2 sessies, in overleg)
Sessie 1: inloop 16:10. Start 16:30 tot 18:30
Sessie 2: inloop 19:20. Start 19:45 tot 21:45
Locatie:
Naar Zee Stadsoase
Ijburg
Bert Haanstrakade 102
Betaald parkeren tot 19:00. Wel heel goed bereikbaar met tram 26 vanaf Amsterdam centraal. Dus Ov is een goede optie, of P+R of Parkeergarage in de buurt als je wilt kijken naar meer voordelige opties.
Tarief voor 1 sessie: €55,- incl. thee en snack.
Contact en aanmelden:
vir.kaur.s@gmail.com (Vermeld ajb welke sessie je wilt doen)
bij aanmelding ontvang je een betaallink (paypal) of bankrekening nummer voor de overschrijving.
Meer informatie zal voorafgaand aan de workshop volgen per e-mail.
Als je vragen hebt, mag dat ook via hetzelfde adres.
We verheugen ons om dit met je te delen op 4 juli!
****
(Foto links gemaakt door Esther Huynh voor Indrayogfainstitute.)

Datum

jul 04 2023
Expired!

Tijd

16:30 - 21:45
Categorie