LEAP into Love: Leap sessie door Lesley met Live gong-Klankbad door Veronica

Na een aantal sessies vorige lente en zomer, komen Lesley en Veronica samen om Leap en live klank te combineren.

Op deze avond nodigen we je uit om je over te geven aan je eigen levensenergie, door de combinatie van LEAP en een live klankbad door Lesley en Veronica (Vir).

Lesley woont op het vulkanische eiland Gran Canaria waar zij prachtige LEAP sessies geeft. Tijdens haar korte bezoek aan Nederland, zullen Veronica en Lesley een unieke kans aanbieden om op een krachtige manier verbinding te maken met je levensenergie door hun speciale samenwerking.

Ervaring met Leap of ander energiewerk is niet nodig. Het is prettig als je je kunt overgeven en ontspannen wanneer mogelijk. Maar elke ervaring is een spiegel en deel van onze eigen unieke weg.

Wat is Leap? (gegeven door Lesley)
LEAP is het pad van de totale overgave, dat is de plek waar de intelligentie van het lichaam zijn werk kan doen. We zullen jouw eigen helingspotentie activeren zodat de levensenergie door een schoon en open kanaal kan stromen en op die wijze jou in diepe verbinding met jouw unieke essentie kan brengen.
Hierdoor (en zeker als je het vaker doet) zul je in het dagelijks leven merken dat je een sterkere intuïtie ontwikkeld, harts-verbinding met anderen aan te gaan en je als vanzelf beter naar de wijsheid van je lichaam kan luisteren en daardoor gezonde keuzes maakt.

De Gong (gespeeld voor Veronica)
Gongs zijn oeroude instrumenten die duizenden tonen en boventonen produceren, van zacht en dromerig naar soms zeer intens. De klank trilt door je lijf heen en lijkt overal vandaan te komen.
De trilling kan energie beter laten stromen, de spieren ontspannen en de mind losmaken van
belemmerende patronen door je soms bijna de ruimte in te slingeren.
Beide technieken werken op de levensenergie en het zenuwstelsel en kunnen je dieper in contact brengen met je natuurlijke staat van zijn.

Lesley en Veronica zijn zielenmaatjes en delen veel levenswijzen en hun liefde voor de natuur en
natuurlijk leven. Samen openen ze een ruimte waar je je veilig voelt, zodat er bij een ieder in de groep kan gebeuren wat wil gebeuren voor het ervaren van een staat van heelheid. Onze oorspronkelijke staat, die in ons altijd aanwezig is, al spelen er soms andere dingen.
Wij verwelkomen jou met liefde in deze speciale tijdscapsule die wij samen zullen creëren. De vorige keer was het met nieuwe maan. Dit keer “toevallig” net een dag na volle maan in Steenbok en zon in Kreeft. We zullen wellicht merken wat de invloed hiervan is in de sfeer en de energie!

Praktische details:
Datum: zondag 25 augustus
Aanvang: 19:10. Start 19:30, tot 21:30

Locatie:
Naar Zee Stadsoase
Ijburg
Bert Haanstrakade 102
Op het moment van publicatie, gratis parkeren op zondag! Check het nog even voor jezelf.
Goed bereikbaar met tram 26 vanaf Amsterdam centraal.

Tarief voor 1 sessie: €55,- incl. thee en snack.

Contact en aanmelden:
vir.kaur.s@gmail.com.
bij aanmelding via mail, ontvang je een betaallink (paypal) of bankrekening nummer voor de overschrijving.

Meer informatie zal voorafgaand aan de workshop volgen per e-mail.

Datum

aug 25 2024

Tijd

19:15 - 21:30
Categorie