Retraite in Frankrijk met Yoga, Natuur en Verbonden Ademen.

Een nazomer week tussen de glooiende heuvels bij een prachtige Abdij in Frankrijk. Voor inkeer, diepgang, verbinding met de natuur en je innerlijke natuur.
Kraanvogels staan voor o.a. symbool de ziel, hoog gevoeligheid en het belang om terug te keren naar de innerlijke wijsheid, zeker wanneer er veel invloeden zijn van buitenaf.
Wat we doen in deze retraite, is de weg naar die plek van binnen. Kundalini Yoga, Verbonden Ademen, Natuur, Gong en meer.
Voel je de roep (van de kraanvogels), om diep naar binnen te keren? Om even gedragen te worden door de groep, de ruimte, de begeleiding en door de technieken? Soms door processen heen, te voelen wat je niet bent en wat je werkelijk bent?
Ben je niet bang om jezelf onder ogen te zien, bereid om je vleugels te spreiden naar je volle potentieel?
Dan is deze verdiepende week voor jou.
In deze periode vliegen meestal ook de kraanvogels over richting Zuid Frankrijk en Noord Afrika. Hun route komt precies over Ayen. Of we dat geluk zullen hebben weet alleen de natuur zelf.
Maar ware momenten van vreugde zullen we ongetwijfeld ontmoeten. Soms door lagen van conditioneringen heen. Op weg naar onze ware aard, die in geen woorden te vatten is, maar wel voelbaar is wanneer alles samenkomt en ware verbinding ontstaat.
We verblijven in de prachtige Abdij van Ilco en Sara, tussen de glooiende heuvels.
We zullen bewegen als een familie en tegelijkertijd is er ruimte om alleen te zijn.
Data:
18-25 september 2024
Tarieven: De nog beschikbare plekken liggen tussen de 725,- en 925,- afhankelijk van de gekozen slaapgelegenheid. Als je met 2 personen eenzelfde kamer boekt is er korting mogelijk. Stuur gerust vrijblijvend een mail voor de kamer keuze. vir.kaur.s@gmail.com
Nb: de tarieven hebben we hetzelfde gelaten als 2 jaar geleden, met als verschil dat we in shifts met en voor elkaar koken. We doen dus iets meer samen. Voor menu, boodschappen etc. wordt uiteraard gezorgd zonder extra kosten.
Groep: kleine groep, 6-7 personen (nog 4 plekken beschikbaar), voor voldoende begeleiding tijdens het verbonden ademen.
Neem gerust contact op voor meer info, een online les en meer!
Au revoir,
Veronica, Sara en Ilco

Datum

sep 18 - 25 2024

Tijd

17:00 - 10:00