Rite van de Baarmoeder & Gong bad

πŒπ”ππ€π˜-𝐊𝐈: Rite van de Baarmoeder & Gong bad
Je baarmoeder is één van de krachtigste plekken in een vrouwelijk lichaam. Ook als je hem fysiek niet (meer) hebt, dan is dit energetische centrum er nog steeds.
De plek van je diepe, innerlijke weten. Waar je vrouwelijkheid, sensualiteit, levens- en creatiekracht huist. Voor velen is het ook een plek waar diepe pijn en trauma kan vastzitten, bewust of onbewust. Soms al door generaties heen, door wat er in de geschiedenis is gebeurd en opgeslagen. Als dit het geval is, kan het je tegenhouden om volledig jezelf te zijn. Je kunt het gevoel hebben dat je iets mist, maar niet goed weet wat.
Γ‰n ook zonder specifiek trauma is er altijd nog zoooveel meer te ontdekken op dit geweldige gebied! Het blijft verrassen, vertellen, wijsheid uitstralen, wanneer er naar geluisterd wordt. Dus elk moment waar je deze verbinding kunt verdiepen is goud waard. Het is magisch en tegelijkertijd zo aards als het maar kan zijn.
De Rite van de Baarmoeder is de 13e rite van de Munai Ki, een serie heilige transmissies van de Q’eros Shamanen uit de Andes in Peru.
De 13 rites zij verbonden aan de 13 manen van het jaar, waar ook de cycli van onze baarmoeders aan verbonden is.
Deze transmissie werkt door op diepe lagen en helpt vrouwen wereldwijd zich te bevrijden van angst en pijn in de baarmoeder, op fysieke, emotionele en energetische laag. Ook helpt het in het loslaten van (collectief en intergenerationeel) trauma, en om in te tappen op ons vrouwelijk potentieel.
De rite wordt doorgegeven aan- en door mensen met een baarmoeder (of die haar gehad hebben). Hierdoor helpen we elkaar in contact te komen tot onze innerlijke, wijze kracht, om hier weer in te durven stappen en vollediger te gaan belichamen. En vanuit deze zelfliefde met meer respect en liefde in verbinding te staan met elkaar en met mannen.
Voel je dat het tijd is om in nog meer grootsheid te stappen vanuit diepe innerlijke verbinding?
𝐸𝑒𝑛 𝑀𝑒𝑔 π‘£π‘Žπ‘› π‘šπ‘’π‘’π‘Ÿ π‘€π‘Žπ‘Žπ‘Ÿβ„Žπ‘’π‘–π‘‘, π‘˜π‘Ÿπ‘Žπ‘β„Žπ‘‘ 𝑒𝑛 𝑙𝑖𝑒𝑓𝑑𝑒 in te gaan met elke stap?
Een initiatie voor onszelf, voor onze voorouders en voor de generaties die na ons komen.
We creΓ«ren een veilige en warme bedding waarin je je veilig en gedragen voelt om de diepte in te gaan.
Na het ritueel duiken we met elkaar in een “baarmoeder-space” met (onder andere) een gong-klanken bad, de stemmen van Sophia en Veronica en meer, om de ervaring te verdiepen en integreren.
Details:
Locatie: Het Maanhuis.
Kerkelaan 5, 1831 BJ Koedijk
Inloop: 19:00
Workshoptijden: 19:15-21:30 incl. een kopje thee en snack na afloop (een ritueel heeft een beetje zijn eigen tijd, dus houd wat speling)
Tarief: 44,-
Of 33,- voor de kleine portemonnee.
Ticketlink Hier.
Bij aanmelding ontvang je meer informatie.
We kunnen niet wachten om je op deze mooie plek te ontvangen!
Sophia en Veronica

Datum

mrt 09 2024
Expired!

Tijd

19:15 - 21:30
Categorie