Wat anderen zeggen

Wat ik enorm fijn vind aan de yoga lessen bij Vir is de mooie intro waardoor je weet waar je het voor doet en haar enthousiasme die je motiveert je grenzen op te zoeken.  Vir is zo puur, voor mij is zij waar yoga voor staat. De gongsessie is een prachtige ervaring, heel bijzonder, niet echt in woorden te vangen. Zeker als Vir ook nog gaat zingen!
Marieke S
"Met 15 jaar yoga ervaring bij meerdere yoga docenten, vind ik Vir een bijzondere docent waar yoga echt “goed voelt”. Na het overlijden van mijn eerste yoga docente, was ik naarstig opzoek naar een yoga vorm waar ik mijn weg in kan vinden. Ik heb met enkele docenten kennis gemaakt en uiteindelijk ben ik bij Vir gebleven, die op een hele fijne manier Kundalini yoga geeft. Ik heb de laatste vijf jaar met veel plezier lessen gevolgd bij Vir. Haar ervaring heeft mij verder geholpen in mijn reis naar het spirituele, mijn innerlijke ik. Het is een hele lange, doch fijne journey, die ik moet afleggen. Vir is een spontane, fijne, begripvolle, lieve en ervaren yoga docente.”
Dina
De kundalini lessen van Vir zijn als een warm bad voor body, mind & soul. Vanuit haar liefdevolle houding weet Vir een sfeer te creëren waarin je je heerlijk met jezelf en met de groep verbonden kunt voelen. Vir dank je wel voor wie je bent en wat je daarmee in de wereld zet! 
Mireille
Ik volg sinds een jaar online yogalessen bij Vir en ervaar haar als een vakvrouw die haar vak als kundalini yoga en meditatie docent als geen ander verstaat. Zij is daarnaast een krachtig leider die heel veel zachtheid, liefde en ruimte geeft om je eigen leer- en ontwikkelproces te volgen en heel dichtbij jezelf te blijven. Ik heb onder haar leiding de kracht van stilte in mezelf, in mijn lijf ontwikkeld en ervaren, daar intens van leren genieten en mede daardoor krachtiger mijn authentieke stijl in mijn persoonlijk en professioneel leiderschap ontwikkeld.
Karin
Na een yogales van Vir voel ik me altijd heel voldaan en opgeladen. Ze motiveert, stimuleert en enthousiasmeert. Haar lessen doet ze intuitief, maar zeker niet zweverig. Ze is zeer veelzijdig met haar Kundalini yoga, gongbaden en rituelen. Verder is ze een heel mooi mens en vol levensvreugde. Je kunt je vol vertrouwen aan haar overgeven. Ik beveel haar heel warm aan!
Marieke D
Dankzij jou kunnen we ademhalen. En voelen dat het licht nog steeds sterker is dan het donker.
Tura
De yogalessen en gongbaden van Vir zijn altijd een feestje. Hoewel er niets boven een echte, fysieke les gaat weet Vir met haar humor en vrolijkheid je ook in een online klas het gevoel te geven dat je fysiek met haar in één ruimte bent. Dat vind ik heel bijzonder. Haar bevlogenheid en enthousiasme, en tegelijkertijd haar zachtheid en volledige acceptatie van wat er is, zorgen ervoor dat ik al bijna 10 jaar met veel plezier mijn Kundalini yoga lessen bij haar volg.
Petra S
Yoga is er overal voor iedereen. Maar Vir geeft je tijdens iedere sessie het gevoel dat alle voordelen en oefeningen speciaal voor jou zijn. Haar intuïtie is wonderbaarlijk maar haar reactie is nooit opdringerig of belerend. Ze geeft haar pure energie heel liefdevol door zonder zweverig te zijn. Ze kan prachtig zingen en muziek maken alleen en samen met haar zus en is altijd vrolijk. Als zij Sat Nam zegt is het waar en voel je je veilig. Samen met Vir en Francis een retraite of workshop doen is gewoon een feest en thuiskomen bij jezelf.
Sara